Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.

Profesjonelle og moderne nettsider

Vi tilbyr moderne, brukervennlige og engasjerende nettsider som tiltrekker seg og konverterer besøkende til kunder. Om du trenger et enkelt nettsted eller en mer avansert løsning, hjelper vi deg med å bygge et nettsted som passer perfekt til din virksomhet. Kontakt oss for å diskutere dine behov og se hvordan vi kan hjelpe deg med å ta din nettside til neste nivå.

Vi har en lidenskap for å designe og utvikle nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer sømløst og gir en god brukeropplevelse.

Vårt team av erfarne designere og utviklere har en dyp forståelse for de nyeste webstandardene og teknologiene, og vi er alltid oppdatert på de siste trendene og best praksisene.

Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert nettsidedesign, responsivt design, e-handelsløsninger, nettsidevedlikehold og mye mer.

...

Vi jobber nøye med hver kunde for å forstå deres behov og mål, og deretter skaper vi en skreddersydd nettsideløsning som passer perfekt for dem.

Vi tror på å bygge langvarige forhold med våre kunder, og vår dedikerte kundeservice og supportteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

...

Vi har lang erfaring med å utvikle nettsider med Joomla for en rekke forskjellige kunder og bransjer. Vår ekspertise inkluderer alt fra design og utvikling til tilpassede moduler og plugin-utvikling.

En av fordelene med å bruke Joomla for din nettside er den store mengden funksjonalitet og tilpasningsmuligheter som plattformen tilbyr. Dette gjør det mulig for oss å skreddersy nettsiden til dine spesifikke behov og ønsker.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i dag for å avtale et møte, hvoretter vi finner ut hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge et perfekt behovstilpasset nettsted for din virksomhet.

 • Domeneregistrering

  Vi tilbyr registrering og drift av domener.

  Priser på etablering og drift av domener – etter avtale. Forhold som antall bestilte og driftede domener, øvrige tjenester hos oss, konfigurering og DNS-oppsett m.m. er faktorer for prisberegning.

 • Webhotell

  Vi tilbyr webhotelltjenester for nettsider og webapplikasjoner

  Priser for webhotell og support er avhengig av løsningens kompleksitet, ev. eksterne lisenser, lagringsmengde og trafikk på nettsted eller webapplikasjon.

 • Innholdssupport

  Vi oppdaterer gjerne innholdet på virksomhetens nettsted.

  Fast avtale på innholdssupport kan tilbys, skalert etter kvantitet, kvalitet, frekvens og type mediainnhold. Egne bidrag og eventuelle tilleggskanaler vil også være gjenstand for prissetting. Se også Media- og innhold.

 • Systemsupport

  Oppdatert CMS gjør at nettstedet er sikrest mulig mot hacking og datainnbrudd.

  I tillegg holdes systemet moderne, kompatibelt og driftsikkert. Priser for systemsupport er avhengig av løsningens kompleksitet, 3. parts integrasjoner m.m.

 Del på   

Portfolio - nettsider

 • Skjermbilde av Friction Graphics sin nettside

  Nettside for Friction Graphics

 • Skjermbilde av Auto Elektro sin nettside

  Nettside for Auto Elektro

 • Skjermbilde av Komputor sin nettside

  Nettside for Komputor

 • Skjermbilde av KSU Parkering sin nettside

  Nettside for Kristiansund Parkering

 • Skjermbilde av IK Design & Produksjon sin nettside

  Nettside for IK Design & Produksjon

 • Skjermbilde av AR Safety sin nettside

  Nettside for AR Safety

 • Skjermbilde av Nothaugen Camping sin nettside

  Nettside for Nothaugen Camping

 • Skjermbilde av Borgstua Kvernes sin nettside

  Nettside for Borgstua Kvernes

 • Skjermbilde av Autotal sin nettside

  Bilannonsesystem for Autotal

 • Skjermbilde av KIT Management sin nettside

  Nettside for KIT Management

 • Skjermbilde av LM Processing sin nettside

  Nettside for LM Processing

 • Skjermbilde av KSU.NO

  Utvikling og drift av nettmagasinet KSU.NO