Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.

Tekst og oversetting

Enten du trenger å skrive en markedsføringstekst, en pressemelding, en produktbeskrivelse eller en annen type tekst, kan våre dyktige forfattere hjelpe deg med å lage en engasjerende og overbevisende tekst som vil fange interessen til ditt publikum.

Ofte samarbeider vi direkte med dyktige personell ute hos kunde som er gode på tekst og oversetting. Avhengig av kvantitet, kvalitetskrav, bransje og målmarked, kan vi via egne personellressurser eller gode samarbeidspartnere, tilby differensierte teksttjenester, hvor vi skaper engasjerende, overbevisende og effektive tekster til ditt formål og behov.

Enten du trenger å informere, underholde, selge eller inspirere, har vi de kreative og tekniske ferdighetene som trengs for å lage tekster som vil imponere og engasjere ditt publikum. Sammen med deg tilpasses stil og tone til ulike formål og publikum.

Fra artikler, blogginnlegg til innholdsmarkedsføring, salgsbrev og andre markedsføringstekster, vil vi levere tekster av høy kvalitet som vil hjelpe deg å nå dine mål.

 

Manuelle eller automatiske oversettelser

Vi tilbyr profesjonell oversettelse av høy kvalitet for en rekke språk, inkludert engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk og mange flere. Via egne personellressurser og samarbeid med flere translatørbyrå, vil vi sørge for at din tekst blir oversatt nøyaktig og med hensyn til den opprinnelige betydningen og stilen. 

Vi kan også tilpasse ulike automatiserte oversettingstjenster og plugins basert på Google Translate, som gjør at nettstedet ditt automatisk oversettes til alle ønskede språk.

 Del på   

Portfolio - multimedia og innhold

 • Presentasjonsvideo Ulti Gaming Center

  Reklamevideo for Ulti Gaming Center

 • Presentasjonsvideo KSU.NOs kulturkalender

  Showreel for KSU.NOs regionskalender

 • Presentasjonsvideo for Komputor

  Showreel for Komputor

 • Presentasjonsvideo for Melby Snekkerverksted

  Presentasjon av Vestbase

 • Presentasjonsvideo for Melby Snekkerverksted

  Presentasjonsvideo for Melby Snekkerverksted

 • Timelapse - A day at Vestbase

  Timelapse - A day at Vestbase