• Robuste webtekniske tjenester

    Robuste webtekniske tjenester

  • 1

Vi tilbyr tekniske webtjenester for løsninger vi har vært med på å tilpasse eller utvikle. Som autorisert forhandler for Google, kan vi også tilby den effektive skytjenesten Google Workspace.

Domeneregistrering

Vi tilbyr å registrere samt administrere domenenavn, gjerne i forbindelse med webløsninger vi utvikler, tilpasser eller supporterer.

Priser på etablering/drift av domener – etter avtale. Forhold som antall bestilte/driftede domener, øvrige tjenester hos oss, konfigurering/DNS-oppsett m.m. er faktorer for prisberegning.

For bestilling, sjekke tilgjengelighet eller forespørsel om andre domenetyper, send oss e-post på adressen post@nettstudio.no eller kontakt oss per telefon.

GOOGLE WORKSPACE

Google Workspace er en samling online kontorstøtteverktøy fra Google. Alle tjenestene kjøres i nettleseren enten på PC, Mac, smarttelefon eller nettbrett. Sentrale tjenester er Google e-post, kalender, nettsteder, regneark med mye mer. Ditt domene koples opp mot tjenestene og gir deg tilgang på verdens kanskje beste e-post og samhandlingsverktøy.

NettStudio er autorisert Google Cloud Partner.

Vi tilbyr etablering, tilpasning, migrering, opplæring, support og skreddersøm av Google Workspace.

Webhotell

Vi tilbyr webhotelltjenester via egne webservere, for nettsider og webapplikasjoner vi utvikler/tilpasser, etablert i profesjonelt server-center.

Priser for webhotell og support er avhengig av løsningens kompleksitet, evt. eksterne lisenser, lagringsmengde og trafikk på nettsted eller webapplikasjon. Kontakt oss for å avtale et møte eller for å motta tilbud.

Systemsupport

Har du webhotelltjeneste hos oss, betyr det av vi enten har tilrettelagt et nettsted med CMS eller at vi har utviklet eller tilpasset en av våre egne webapplikasjoner.

For at dette skal være up-to-date, moderne, kompatibelt og sikrest mulig mot hacking eller datainnbrudd, må systemet oppdateres i takt med andre berørte systemer og teknologiske nyvinninger på internett.

Priser for systemsupport er avhengig av løsningens kompleksitet, 3. parts integrasjoner m.m.

Kontakt oss for å avtale et møte eller for å motta tilbud.